Zobrazeno 11 až 20 z celkem 35 článků.
730_20230309_132327.jpg

1.LIGA poprvé na jaře doma, přijede Zlín

1.LIGA hokejbalu pomalu rozbíhá svou jarní část. První jarní kolo náš A tým v Poličce zvládl, doma nyní přivítá soupeře ze Zlína, která na náš celek umí. Před rokem na jaře zde dokázal vyhrát a zastavil tak naše sny o postupu do play-off.

728_20230308_163248.jpeg

Černá série s Poličkou je minulostí!

Polička – k prvnímu utkání jarní části sezóny nám nemohl los přát jinak, než šlágr v podobě utkání s Kometou Poličkou. Před začátkem utkání bylo jediné jasné, že půjde skutečně o tuhý boj a perfektní hokejbalové představení.

2500.jpg

Černá série je u konce! Z Pardubic vezeme tři body

Pardubice – Trenérské rošambó bylo ke sledování poslední hrací víkend roku 2022. Josef Kozel výrazně zamíchal sestavou, v prvních svou pěticích našel prostor hned pro sedm juniorů a dorostenců a i odvážně postavil první útok čistě jen z juniorů, kterým se letos v obou soutěžích mimořádně daří. Směr byl jasný - impuls mužstvu a zlepšit střeleckou potenci v přesilových hrách.

2502.jpg

Petru Mencovi jsme dárek ke kulatinám nepřinesli. Boleslav odjíždí se všemi body.

Heřmanův Městec – 20.11 se narodila naše velká stálice a jeden z členů týmu, kterému vděčíme za to, že v našem městě hokejbal vůbec existuje. Petr Menc oslavil v tento den své padesáté narozeniny a je stále na špici brankářů. My jsme moc rádi, že jsme mu mohli předat podepsaný dres s číslem 50. Každý si přál, abychom v tento svátek přidali k darům i tři body z domácího prostředí.  Do zápasu nastoupil i Daniel Valenta, který se tak vrací po dlouhé pauze k hokejbalu. Naposledy jsme ho v našem dresu viděli ještě před covid pauzou.  

2495.jpg

Drama v Českém Poháru rozhodlo duo Macenauer - Novelinka.

Praha – Další pokračování Českého poháru - tentokrát na půdě těžkého soupeře. Setkali jsme se s další rezervou extraligového celku, tentokrát Hostivaře. Proti nám však nestál žádný nezkušený tým, ale celek, který se poskládal kolem Jana Čejky a v brance soupeře se objevil nám dobře známý Adam Majerníček, kterého si můžeme pamatovat z působení ve Svítkově v minulém roce. 

2494.jpg

Dva góly Tomáše Pilaře na body nestačily. Z Malenovic bez bodu!

Malenovice – Netradičně v sobotu se měl odehrát zápas mezi Ježky a domácím výběrem Malenovic.  Očekával se těžký boj na nově zrekonstruovaném hřišti, kde si před týdnem vylámala zuby Polička. Naše motivace byla ještě o to větší, když juniorka hrající před námi nedokázala skórovat a prohrála 1:0. 

2501.jpg

Stopka v Českém Poháru, Hradec byl nad naše síly!

Heřmanův Městec – K dalšímu utkání Českého Poháru jsme nyní nikam necestovali, ale dostali jsme možnost hrát s extraligovým hradeckým „A“ týmem o postup do další fáze Českého Poháru. Začátek zápasu byl určen na sváteční ráno, takže si mnozí slibovali velkou návštěvnost a úspěšný postup do další fáze.

2492.jpg

Nervy, pot a zápletka až do posledních sekund! Brno nakonec zdoláno.

Heřmanův Městec – Pěkná neděle na Ježkárně se změnila v drama a urputný boj o každý kousek hřiště. Do našeho města přijelo Brno, které (ač s dobrou vzájemnou bilancí) rozhodně nepatří k žádným lehkým soupeřům a předvedlo to dokonale i tuto neděli.