Zobrazeno 21 až 30 z celkem 35 článků.
2490.jpg

Série výher skončila, Polička odváží body domů!

Heřmanův Městec – krásné nedělní počasí přímo vyzývalo k návštěvě Ježkárny. Pivo bylo naraženo, párky a klobása v našem bufetu voněly už při vstupu do areálu a očekával se kvalitní a hezký hokejbal. 

2489.jpg

Pilař tsunami smetlo bezradné Pardubické béčko!

Heřmanův Městec – V krásnou slunečnou neděli jsme přivítali na Ježkárně soupeře, kterého jako jediného jsme v ligovém utkání dosud neporazili. Řeč je o Pardubické rezervě, se kterou máme z minulé sezóny nelichotivou bilanci tří proher, pouhý bod za prohru doma v prodloužení...

2486.jpg

Bratři Pilařové zářili proti Boleslavi.

Heřmanův Městec/Chotěnice – Bejamínkem v sestavě je Jan Pilař, který se usadil v sestavě a se svým bratrem Tomášem nyní brázdí mantinely druhé nejvyšší ligy. K tomu i jeho produktivita napomohla k nejlepšímu vstupu do sezony. Co o tom řekl on sám?

2485.jpg

Jak viděl pohárové utkání A týmu Vít Musílek

Heřmanův Městec/Vyžice – Nadějí našeho týmu v podobě mladého obránce je Vít Musílek, který již druhým rokem nastupuje v sestavě A Týmu. Nyní hrál v Hradci Králové proti rezervě v Českém Poháru.

2483.jpg

V Boleslavi za další tři body!

Mladá Boleslav – Do Mladé Boleslavi jsme odcestovali k neznámému soupeři. Domácí celek přibyl do sestavy východní konference první ligy až v nyní a to po postupu z ligy druhé. Ježci navíc necestovali s trenérem Josefem Kozlem, který si musel plnit pracovní povinnosti. A tak se k týmu připojil jeho bratr Jiří Kozel, který je hlavním šéftrenérem mládeže.