Zobrazeno 11 až 20 z celkem 28 článků.
732_20230316_122033.jpg

Z Třince velmi cenný bod

Okleštěná sestava Ježků v podobě jedenácti hráčů a jednoho brankáře se vydala na dalekou cestu do Třince pro body, počasí navíc přímo vybízelo všechny, aby zůstali doma v teple. Neoblíbený asfalt byl po celé ploše poset kalužemi a dalo by se říct, že na hřišti bylo víc vody než asfaltu.

725_20230227_150202.jpg

Drama až do posledních vteřin! Ježci si odváží z Kladna 3 body

Po dlouhé zimní pauze se jako první ježčí tým představila juniorka. Ta na podzim ovládla svoji divizi a postoupila tak do elitní nadstavbové skupiny, kde ji los k prvnímu zápasu určil kladenské Rysy, kteří doma ještě neprohráli a za podzim neinkasovali více jak tři branky.

2499.jpg

Juniorka znovu odskočila na čele tabulky

Vzhledem k dění v Třinci na sváteční čtvrtek měli Ježci již jisté první místo po podzimní části. I přesto chtěli heřmanoměstečtí junioři odskočit na čele tabulky.  

2498.jpg

Junioři ukázali svoji sílu, v těžkém duelu přetlačili Pardubice

Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet, leží pro Ježky nepopulární hřiště. Junioři měli před dalším kolem jasný cíl, vyloupit pardubické Polabiny.    Zatímco Ježci mají účast v nadstavbové skupině A jistou a bojují o první místo, pardubické HBC usiluje o každý bod, aby si onu účast také zajistilo.  

2496.jpg

První prohra přišla na půdě Malenovic

K devátému zápasu Extraligy juniorů zajížděli Ježci na půdu dosud posledních Malenovic. Ty v novém svatostánku ještě neprohráli, i přesto však jeli heřmanoměstečtí potvrdit roli favorita a získat tři body.  

2493.jpg

Ani napodruhé Svítkov v derby s Ježky neuspěl

I přesto, že sobotní počasí hokejbalistům příliš nepřálo, heřmanoměstečtí junioři se chystali k dlouho očekávanému derby se svítkovskými hvězdami.  

2491.jpg

Asfalt classic po náročném boji zvládnuto, z jihu Moravy za 3 body

Zápas v Třinci byl pro velkou marodku týmu z města železáren odložen na 4.12. a tak junioři mohli zahájit druhou polovinu podzimní části. Los jim přisoudil Hodonín, který si z Heřmanova Městce odvezl gólový příděl v podobě 13 gólů, ale hodonínští se zápas od zápasu zlepšovali, a tak bylo jasné, že tohle bude utkání úplně jiné.