Ježčí zpravodajství

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 852 článků.
822_20240220_222004.jpg

Jeden z nejpovolanějších trenéru mládeže - ne nadarmo je ŠÉFTRENÉREM MLÁDEŽE

Jako třetí trenér se nám rozpovídal nejpovolanější trenér mládeže naší hokejbalové bašty. Ne nadarmo zastává funkci šéftrenéra mládeže, úspěchy jeho svěřenců hovoří za vše. Jiří Kozel se může pochlubit širokou sbírkou medailí, ke kterým dovedl své svěřence v průběhu ušlých let. Dnes řada jeho odchovanců nastupuje v mužských soutěžích, či dokonce oblékají dresy se státním znakem na prsou. Plným právem získal ocenění nejlepší trenér okresu za rok 2023.

821_20240220_095340.jpg

Jihlavské turnaje nám svědčí. Další zářez, tentokrát ze zimního turnaje.

Do Jihlavy odcestovala početná skupina mladíků doplněná o zkušené hráče. K týmu se připojil Milan Holý, Ondřej Hladký, Jan Čapka, Filip Kovář a Richard Bičík, kteří všichni hrají převážně za B tým a někteří za juniory. Naopak s týmem neodcestovali Jan a Tomáš Pilařové, Lubomír Menc, Jan Böhm a kapitán Filip Pecina, který si plní roli otce.

819_20240212_093634.jpg

Na jaro se připravují i žáci a přípravka

V minulém rozhovoru jsme vyzpovídali trenéry těch úplně nejmenších ježčích nadějí. Nyní jsme se zaměřili na trenéry přípravky a mladších žáků. Jiří Šulc a Ondřej Honek se na hřišti umí ohánět nejen s hokejkou v ruce, ale také cennými radami, kterými posouvají naše mladé kluky kupředu velkému hokejbalu.

820_20240212_213821.jpg

Sami mladí, ovšem zkušenosti už předávají!

Pomalu se blíží jaro a ježci se začínají probouzet do druhé poloviny sezony. Rozhodli jsme se vyzpovídat ty nejpovolanější ze všech kategorií. Odehrané minuty si za sezonu nepřipíší žádné, ačkoli jsou u všech zápasů. Za výhry plácají po ramenou a po prohře si sypou popel na hlavu. Jejich sláva je pomíjivá, ovšem podíl na úspěchu nevyčíslitelný. Jsou součástí střídačky a jejich rolí je především rozdávat rady a pokyny. Ano, řeč je o našich trenérech! Jako první jsme připravili interview s nováčky na trenérské lavici. Oba jsou sami stále pod trenérskou taktovkou, když však přišla nabídka na trénování, neváhali a chtěli pomoci klubu. Do trénování těch nejmenších se zapojili loni v září, aby mohli předávat rady, které oni sami před lety obdrželi. Vychovat úspěšnou generaci není nic jednoduchého, ale díky své ochotě a píli se o to Vít Musílek a Lukáš Kozel pokusí.

818_20240204_201955.jpg

Změny ve výkonném výboru Ježků - část 2. Dominik Macenauer

Druhým, již zmiňovaným příchozím členem výkonného výboru (VV), je Dominik Macenauer. Dominik je nebezpečný útočník, proti kterému rozhodně nechcete hrát a vždy ho raději vidíte po svém boku než v soupeřově týmu. Jeho tvrdost a chytrá hra mu přináší nejen kanadské body, ale také jednu z hlavních rolí v mužském A-týmu. Jeho ochotu odskočit si a vypomoci B-týmu, nyní jistě rád doplní touhou pomoci Ježkům ve VV. Zde se budou očekávat jeho zkušenosti ať už z hokejbalové Extraligy nebo řízení zápasů v podobě sudího.

815_20231207_201251.jpg

Junioři po výhře nad Brnem opanovali základní část

Jak Brno, tak Ježci měli před posledním zápasem velkou motivaci. Brno bojovalo o zajištění účasti v jarní nadstavbě A, Ježci zase o vítězství v základní části. Zajímavý zápas byl na spadnutí.

814_20231127_213157.jpg

Ježci jsou po roce znovu v čele své divize! Pardubice udolali 5:2

Junioři do utkání s Pardubicemi vstupovali s posilněným sebevědomím z minulého týdne a také s vědomím, že díky dalšímu zaváhání pražské Hostivaře mohou vyšplhat na první místo divize východ. K tomu však potřebovali svého sobotního soka porazit. Poslední měření sil těchto mužstev dopadlo dělbou bodů, Ježci tehdy v prodloužení brali o bod více.