Ježčí zpravodajství

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1 až 10 z celkem 854 článků.
858_20240514_141611.jpg

Příběh nekončí, ale…

Konec jedné éry. V nedělním utkání padli naši junioři po vyrovnaném a emotivním souboji proti ústecké Elbě. Nešlo však ani tak o porážku, jako spíš o uzavření jedné obrovské ježčí kapitoly. Parta skvělých kluků v čele s trenérem Jirkou Kozlem dospěla ke svému vrcholu. Příběh, který není jen o sportu, ale kamarádství, náročných začátcích a neuvěřitelné píli a odhodlání být těmi nejlepšími a vytvořit kolektiv, který přetrvá. To jsou naši junioři a zde je jejich příběh!

857_20240509_082811.jpg

Tentokrát byl prachovický beton nad naše síly

Po prvním hracím víkendu si naše béčko přivezlo na půdu soupeře velmi nelehký úkol, v němž byla naše výchozí pozice dosti nepříznivá. Po dvou kontumovaných utkáních musela ježčí rezerva vyhrát oba zápasy, aby vrátila sérii zpět na naši tvrz. Pro mnohé týmy nesplnitelný úkol, Ježci ale ani tak neskládali zbraně. I přes veškerá odhodlání se ježčí sen o postupu v neděli rozplynul. Na ježčí béčko tak bude čekat zápas o bronz, který sehrají Ježci proti pardubické Alfě B.

856_20240506_102006.jpg

Mikropřípravka si užila turnaj ve Svítkově, dorost s mladým týmem sbírá zkušenosti

Mládežníci tento víkend příliš utkání nesehráli, a tak přinášíme report z turnaje mikropřípravky a dorostu dohromady. Mikropřípravka coby pravidelný účastník turnajů zavítala tentokrát do Svítkova. Kluci a dáma si turnaj náležitě užili, a to je to hlavní. Dorost naopak prochází obměnou a má velmi mladý kádr, i tak ale sbírá cenné zkušenosti!

854_20240501_154208.jpg

Ježci znovu po roce ovládli nadstavbu Extraligy juniorů!

Před posledním zápasem nadstavbové části Extraligy juniorů Ježci díky pátečnímu výsledku mezi Kelty a Hostivaří věděli, že s největší pravděpodobností zůstanou na prvním místě. Museli by totiž prohrát s Kladnem o 9 gólů, aby se před ně berounští dostali. Šanci v dresu juniorů tak s ohledem na zdravotní trable některých hráčů dostali dorostenci Michael Starý s Jakubem Málkem, navíc se do sestavy po roce vrátili Kryštof Daníček a starší bratr druhého ze jmenovaných dorostenců Tomáš.

853_20240430_125133.png

Kontumace víkendových zápasů B-týmu s omluvou

Během víkendových utkání našeho B-týmu došlo k chybě ze strany klubu, kdy do zápasů nastoupili hráči A-týmu, kteří nesplnili stanovené soutěžní podmínky. Chybu si uvědomujeme a OMLOUVÁME SE soupeři a ligové komisi. Naše omluva směřuje také ke všem fanouškům a příznivcům klubu, kteří nás přišli podpořit a stojí za námi.

852_20240425_144111.jpg

Bod zajistil rezervě druhé místo

V posledním kole základní části 2. Ligy potřebovala ježčí rezerva uhrát alespoň bod, aby uhájila druhé místo v tabulce. Na druhé straně jim stál v cestě už jistý vítěz z Hradce Králové. Poslední vzájemný duel nevyzněl pro naše svěřence zrovna nejlépe a z Hradce si odvezli hrozivý debakl 13:4. V tomto duelu chtěli domácí předvést sílu své ježčí tvrze a zabojovat o vítězství. Ježci byli na zápas dobře naladění poté, co si mohli dopřát vítěznou euforii, o kterou se postaral A-tým a zajistil si přímý postup do play-off. Po výhře áčka 19:2 si přáli odvést stejně dobrý výkon i chlapci z B-týmu. Gólových hodů se dočkala i naše rezerva, bohužel už to nebylo jednoznačným výsledkem v náš prospěch, ale vybojovaným bodem ze samostatných nájezdů. Bod zajistil našemu rezervnímu týmu krásné druhé místo a potvrdil tak dobrou sezónu pro svěřence Lukáše Vajdy.

850_20240423_174926.jpg

Přímý postup uhájen s noblesou. Malenovice poraženy!

Malenovice - před námi byl poslední zápas základní části, který jsme potřebovali vyhrát a zajistit si tak přímý postup do play-off. Čekala nás náročná cesta až do Zlína a vyráželi jsme v 6:00. Už od začátku panovala dobrá nálada. Vše držel pod taktovkou staronový kapitán Lubomír Menc, jenž převzal pásku po Filipu Pecinovi.

849_20240418_115111.jpg

Rezerva si pomalu ale jistě rezervuje druhé místo

Tentokrát naše ježčí rezerva nastoupila do duelu s Jestřábi Přelouč. Na horké půdě domácích borců v zeleném si chtěli Ježci pomoci k udržení druhé příčky, kterou těžce vybojovali v předešlém utkání s Chlumcem. Od prvních minut bylo jasné, že v bílých rukavičkách to jen tak nepůjde a nebýt Novelinky v brance, místo vysněných 3 bodů by Ježci jeli domů s nehezkou vzpomínkou.